Tilin ja tietojen poistaminen

Viimeksi päivitetty: 12. syyskuuta 2026

Poistaminen sovelluksen kautta

Suorin tapa poistaa tietosi on KlusQuest-sovelluksen kautta. Siirry vanhemman näkymään, avaa asetukset ja valitse perheen ja tilin poistaminen. Sinua pyydetään vahvistamaan tämä toiminto.

Tämä poistaa pysyvästi perhetilisi, kaikki profiilit, tehtävät, saldot ja palvelimillemme tai laitteelle tallennetut kuvatodisteet. Tätä toimintoa ei voi perua.

Poistaminen sähköpostitse

Jos sovellusta ei ole enää asennettu laitteellesi, voit pyytää tietojen poistoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@klusquest.com. Käsittelemme pyyntösi ja vahvistamme sinulle sähköpostitse, kun tietosi on poistettu.

Tärkeitä huomioita

Sovelluksen poistaminen laitteeltasi ei poista tilitietojasi palvelimiltamme, eikä se peruuta tilaustasi.

Sinun on peruutettava aktiivinen tilaus Apple-tilisi asetusten kautta. Me emme voi tehdä tätä puolestasi. Ostohistoriasi säilyy osana Apple-tilisi tietoja.