Ștergerea contului și a datelor

Ultima actualizare: 12 septembrie 2026

Șterge direct din aplicație

Cea mai rapidă metodă de a șterge datele este chiar din aplicația KlusQuest. Mergi în zona de părinte, deschide Configurări și alege opțiunea de a șterge familia și contul. Va trebui să confirmi această acțiune.

Acest proces șterge definitiv contul familiei, toate profilurile, sarcinile, soldurile și orice dovadă foto stocată pe serverele noastre și pe dispozitiv. Acțiunea este ireversibilă.

Șterge prin e-mail

Dacă nu mai ai aplicația instalată, poți cere ștergerea trimițând un e-mail la support@klusquest.com. Vom procesa solicitarea și te vom anunța prin e-mail imediat ce datele au fost eliminate.

Note importante

Ștergerea aplicației de pe dispozitiv nu elimină datele contului de pe serverele noastre și nici nu anulează abonamentul.

Trebuie să anulezi abonamentul activ din Configurări cont Apple. Nu putem face acest lucru în locul tău. Istoricul achizițiilor va rămâne în evidențele contului tău Apple.