Sletning af konto og data
Sidst opdateret: 12. september 2026
Slet via appen
Den nemmeste måde at slette dine data på er direkte i KlusQuest-appen. Gå til forældredelen, åbn Indstillinger, og vælg muligheden for at slette din familie og konto. Du bliver bedt om at bekræfte handlingen.
Denne proces fjerner permanent din familiekonto, alle profiler, opgaver, saldi og gemte fotos fra vores servere og din enhed. Handlingen kan ikke fortrydes.
Slet via e-mail
Hvis du ikke længere har appen installeret, kan du anmode om sletning ved at sende en e-mail til support@klusquest.com. Vi behandler din anmodning og bekræfter via e-mail, når dine data er blevet slettet.
Vigtig information
Hvis du sletter appen fra din enhed, slettes dine kontodata ikke fra vores servere, og dit abonnement bliver heller ikke annulleret.
Du skal selv opsige dit aktive abonnement via indstillingerne for din Apple-konto. Vi kan ikke gøre det for dig. Din købshistorik vil forblive en del af dine registreringer hos Apple-konto.